Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Bortforsling företag

Bortforsling företag – grovsopor från kontor

Bortforsling företag – Vi hämtar allt från gamla arkivskåp, möbler, skräp och kartonger. Vi kan till och med tömma av hela lokaler och utrymmen. Vi hämtar, återanvänder genom att skänka vidare samt återvinner på ett miljömässigt korrekt sätt. Vi är verksamma i hela Stockholms län samt Uppsala, Enköping och Västerås.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Bortforsling – vi gör grovjobbet åt er

Vi vet många företag som själva rensar, bär och kånkar gamla saker som stått för länge på kontoret samt åker otaliga vändor till återvinningen. Låt istället era medarbetare fokusera på det de gör bäst och anlita oss på Starcycle för grovjobbet. Vi tömmer, rensar, forslar bort och sorterar. Allt för att underlätta för er och er verksamhet. Låt ert tråkiga bli vårt roliga.

Smidigt tillvägagångssätt med fasta priser

Är det mycket som ska forslas bort kan vi komma ut till er och räkna på jobbet, självklart helt förutsättningslöst och kostnadsfritt. Annars är det lättast att fylla i vår offertförfrågan och ni har en offert hos er inom några timmar. Vi försöker i största möjliga mån att alltid ge ett fast pris. I vissa speciella fall kan vi behöva ge en timdebitering men detta får ni veta innan uppdraget påbörjas. Vi är tydliga med vad det kommer att kosta och ni kan vara säkra på att inga dolda avgifter finns.

Vi återanvänder genom att skänka bort

Vårt miljötänk är alltid i fokus. Hämtar vi något på ert företag som vi kan återanvända så gör vi det i så stor utsträckning som möjligt. Vi försöker se till att så lite som möjligt ska hamna på tippen och har därför olika kanaler som vi jobbar med inom välgörenhet. Är något i bra skick kan det glädja någon annan och då skänker vi det vidare. Det som inte går att skänka återvinner vi på ett miljömässigt korrekt sätt.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.