Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Bortforsling BRF

Att anlita oss för bortforsling ska vara det självklara valet för er bostadsrättsförening

Vi hämtar sakerna i de gemensamma utrymmena som inte borde vara där. Står övergivna cyklar, kartonger eller annat och skräpar kan ni anlita oss på Starcycle för bortforsling av det ni vill bli av med.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Ni kan kalla oss experter på bortforsling

När alla inte har möjlighet att åka till återvinningscentralen är det lätt att skräp och bråte ställs i de gemensamma utrymmena. Sker detta är det viktigt att sakerna snabbt och enkelt forslas bort till återvinningen. Vi är experter på bortforsling. Är saker i okej eller bra skick ser vi till att de återanvänds. Den övergivna cykeln kan kanske glädja någon annan.

Tömning av lägenheter eller förråd

Det händer ibland att hela lägenheter eller förråd behöver tömmas av olika anledningar. Anlita oss och ni får snabbt lägenheten eller förrådet tillgängligt för nästa hyresgäst. Vi är er trygga och pålitliga leverantör som hjälper er med tömning, bortforsling och städning av lägenhet eller förråd. Det enda ni behöver göra är att lyfta lyten och ringa oss så ordnar vi med allt.

Bortforsling vid städdagar

Vid vår- och höststädningar kan vi hjälpa er att forsla bort trädgårdsavfall och bråtet som era hyresgäster rensar bort. Vi skräddarsyr alltid en lösning för våra kunder så välj om ni önskar att vi kör ut en container till er eller om ni vill samla alla saker på hög som vi på avtalad tid och dag hämtar vi upp på plats. Allt vi hämtar sorteras på återvinningscentralen på ett miljömässigt korrekt sätt.

Miljön i fokus

Vi är stolta över att tillsammans med våra kunder sträva efter en positiv inverkan på miljön och människor. Med miljön i fokus återanvänder och återvinner vi på ett miljömässigt och korrekt sätt. Har ni kanske en miljöbod eller liknande som behöver tömmas löpande? Källsortering? Har ni möjligtvis vår- och höststädningar? Låt oss på Starcycle hjälpa er!

bortforsling stockholm

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.