Våra telefontider SOMMAR
Vardagar 09:00 – 16:00
Helgdagar – endast mail

Jobba hos oss

Nedan finner du aktuella jobb hos oss. Finns inga aktuella tjänster tar vi mer än gärna emot spontanansökningar då vi i takt med att företaget växer är på ständig jakt efter nya duktiga medarbetare. Kanske är just du den vi söker?

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Chaufför

Arbetsuppgifter

Vi söker en eller flera chaufförer till körning av lastbil, hämtning och lämning av diverse bråte till återvinningscentralen, tömning av dödsbon och bohag samt transporter och budkörningar.

Profil

Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad, har hög arbetsmoral och är fysiskt stark då arbetet kräver en del tunga lyft. Framförallt en person som är social och har bra kundbemötande. För rätt person finns möjlighet att avancera i och med att företaget växer. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har vana av att köra lätt lastbil eller stor skåpbil. Jobbar du hos oss blir du del av ett sammansvetsat och härligt gäng som har högt i tak och positiv attityd.

Övrig information

Anställningsform är timanställning och tillträde är enligt överenskommelse.

Intresserad?

Är du intresserad så skicka in ditt CV och personligt brev till marcus@starcycle.se. Vid frågor om tjänsten kontakta VD Marcus Hedin på telefon 08-400 253 71.

Städare/Lokalvårdare

Arbetsuppgifter

Som städare/lokalvårdare utför du alla typer av städuppdrag, från hem-, flytt- och kontorsstädning till dödsbo-, trapp- och entréstädning. Utöver att städa ska du även fungera som städledare. Du ska räkna på jobb, kvalitetssäkra städningarna och personal. I takt med att vi växer ska du utbilda nya lokalvårdare samt utveckla rutiner och arbetssätt.

Profil

Som person ska du ha ett brinnande intresse för service och städning. Du ska trivas att arbeta självständigt, vara noggrann och effektiv. Du ska ha stor kunskap inom städning och städmaterial.

Våra kunder förväntar sig hög kvalitet på städningarna samt att ha en personlig och nära dialog med dig som städare och oss som företag, varför det är otroligt viktigt att vara lyhörd mot kundens önskemål och alltid leverera det lilla extra.

Varför ska du välja oss?

Du får egen bil och all utrusning du behöver för att utföra städningarna. Du kommer också vara delaktig i val av städutrustning och material. Genom en anställning hos oss på Starcycle blir du del i ett härligt team med högt i tak och stark teamkänsla. Din roll kommer vara flexibel och du kommer att arbeta självständigt.

Övrig information

Krav är att du ska ha B-körkort, ha minst 2 års erfarenhet av städning samt goda kunskaper i det svenska språket. Meriterande är om du kan kommunicera på engelska samt har tidigare erfarenhet av att arbeta som städledare.

Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse. All vår personal är försäkrade via Fora och självklart jobbar all vår personal under bra villkor.

Intresserad?

Är du intresserad så skicka in ditt CV och personligt brev till jobb@starcycle.se. Vid frågor om tjänsten kontakta VD Marcus Hedin via mail marcus@starcycle.se eller via telefon 08-400 253 71.

Den här hemsidan använder sig av cookies.