Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Tömning lokal eller butik

Tömning lokal eller butik – vi är helhetsleverantören som levererar

Anlita oss för tömning lokal, butikslokal, förråd eller andra utrymmen på ert kontor. Varför ha flera olika leverantörer när du kan ha en leverantör som är med hela vägen. Sluta agera projektledare med olika leverantörer och välj oss istället. En leverantör. Ett samtal.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Med våra tjänster skapas en helhet

Vi gör mer än bara tömning av lokaler och butik. Som den helhetsleverantör vi är gör även det mesta runt omkring tömningen. Ni väljer om ni anlitar oss för enstaka tjänster eller låter oss hjälpa er med hela kedjan. Vi ser en stor fördel med att ha en leverantör som är ett samtal bort och kan hjälpa till med allt nedan:

  • Nedmontering av befintlig kontorsinredning
  • Bortforsling och tömning
  • Transport
  • Magasinering
  • Montering av ny kontorsinredning
  • Städning

Ett enkelt tillvägagångssätt

Tillvägagångssättet är enkelt. Vi träffas för ett möte där ni framför era önskemål och tankar kring uppdraget. Efter mötet skräddarsyr vi en lösning som passar just er och en offert skickas ut. Väljer ni oss som er leverantör skickas en order så ni kan känna er trygga med vad vi kommit överens om. På avtalad dag och tid utför vi uppdraget. Vi har under hela uppdraget tät kontakt så ni vet att allting går enligt överenskommelse.

Vi tänker alltid lite extra på miljön

När vi tömmer en lokal eller butik är vi noga med att försöka återanvända så mycket vi kan och att så lite som möjligt ska hamna på tippen. Detta är en del i vårt miljötänk vi har där vi inte bara gör kunden nöjd utan även miljön. Att skänka möbler och annat i fint skick gör vi genom våra välgörenhetskanaler där det ni inte vill ha kan glädja någon annan.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.