Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Secondhandbutik

Secondhanda - När andra hand blir första hand

Vår egna secondhandbutik. Här får gamla saker nytt liv och människor i behov en hjälp på vägen.

På secondhanda.se fyndar du möbler, konstföremål och heminredning. Vi erbjuder hemtransport över hela Stockholm. Många produkter kan vi även skicka med post över hela landet. Besök vårt showroom på Allmänningsvägen 69 i Järfälla.

Det började men en idé...

Efter många turer med dödsbon till återvinningscentraler insåg vi en dag att det här var ju saker som faktiskt kunde få ett nytt liv. Inte nog med det; överskottet kunde vi skänka till behövande i form av sociala insatser. Bra va!
Idag både köper vi och får produkter från dödsbon och andra som vill bli av med sina saker. Vi ger produkterna ett andra liv – något som vi är övertygade om kan göra skillnad – både för människor och vår planet.

Secondhanda.se

I vår webbutik listar vi hundratals produkter som väntar på att hitta ett nytt hem. Vi får in nya produkter varje dag. Alla produkter beskrivs noggrant i både text och bild så att du vet vad du köper samt vilket skick varan är i. Man vill ju inte köpa grisen i säcken!

Hemtransport

Bor du i Stockholm kan du få dina beställningar levererade hem till dörren. Vill du få tyngre möbler inburna i ditt hem? Inget problem, det fixar vi också!

Showroom

Om du vill så kan du välja att hämta din beställning i vår lokal på Allmänningsvägen 69 i Stäket, Järfälla. Hit är du även välkommen om du vill titta på vårt sortiment i verkligheten och köpa på plats. Här hittar du även saker som vi inte har lagt ut på hemsidan. Du kan betala med både Swish och kort. Vi finns på plats 8-17 vardagar. Följ oss på sociala medier för uppdateringar om öppettider.

Vi hämtar / köper dina möbler och andra saker

Vi har länge arbetat med tömningar av dödsbon. Saker som är hela och funktionsdugliga säljer vi på Secondhanda. Har du möbler du vill bli av med så är du välkommen att höra av dig. Vi hämtar dina möbler om du inte själv har möjlighet att lämna dem till oss.

Den här hemsidan använder sig av cookies.