Våra telefontider SOMMAR
Vardagar 09:00 – 16:00
Helgdagar – endast mail

Vi är Starcycle

Starcycle är den trygga och pålitliga helhetsleverantören för privatpersoner och företag.

Vi startade 2013 med en idé inom återvinning och återanvändning med miljö i fokus. Med starkt driv och envishet har vi vuxit och etablerat oss på marknaden. Vi har gått från att erbjuda enstaka tjänster till att bli en helhetsleverantör inom Transporter, bortforsling, flytt, städ, flytt, montering, avfallshantering och hantverkare!

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Nöjda kunder

Vi är otroligt stolta över att våra kunder gång på gång bekräftar det vi alltid strävar efter – att de känner vårt personliga engagemang och vår höga service. Att vi är en av de företag med högst kundbetyg på den oberoende jämförelsesajten reco.se talar sitt tydliga språk.

Har anlitat Starcycle ett flertal tillfällen då jag samordnar stora företags flyttar. Samarbetet har alltid löpt smidigt, med driv och alltid med glatt humör. Otroligt proffsigt gäng som varmt kan rekommenderas

Stark teamkänsla

En stor och viktig del i vår företagskultur och som också gör att vi når framgång är vårt sammansvetsade team. Både på kontoret och ute på fältet finns glädje och engagemang att ge våra kunder den bästa servicen.

Stark teamkänsla och högt i tak gör att personalen mår bra och det lyser igenom till våra kunder. Vi jobbar med service och vårt fokus är att ge kunderna den höga servicen som de förtjänar.

Resan fortsätter

Trots att vi gjort en fantastisk resa hittills strävar vi efter att bli ännu bättre och växa oss ännu större. Vårt mål är att bli den självklara leverantören inom bortforsling, städ, transport och montage.

Marcus Hedin, VD för Starcycle, vann nomineringen Årets Nyföretagare 2015 i Sollentuna Kommun.

Miljö i fokus

Det är inte bara kunderna vi sätter i fokus utan miljön är en stor och viktig del i vårt arbete. Vi arbetar dagligen med att planera vårt arbetssätt så att så lite som möjligt hamnar på tippen. Den gamla soffan eller byrån kan glädja någon annan.

Vårt miljötänk är alltid i fokus. Så lite som möjligt ska hamna på tippen, därför försöker vi se till att sakerna kan glädja någon annan.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Personal

Kostiantyn

Arbetsledning & Personalansvarig

Ernest

Chaufför

Oxana

Ansvarig städ

Erik Wallgren

Ägare & Projektledare Bygg

Micha


Serviceansvarig & Montör

Artur

Serviceansvarig

Max

Expressarbetare

Nikolajs

Snickare & arbetsledning

Jakob


Chaufför & Mekaniker

Arsen

Serviceansvarig

Ruslan

Snickare

Mikhail

Målare

Valerij


Serviceansvarig

Ivan

Chaufför

Kamil

Serviceansvarig

Ihor

Snickare

Samarbetspartners

Notum AB

Vi är det personliga el-installationsföretaget som du kan lita på. Vi jobbar med allt från butiksinstallationer, som H&M och KappAhl, stora byggare som Byggpartner till privatpersoners Attefallshus, lägenheter och villor.

Damando - Auktoriserad redovisningsbyrå

I ett förtroendefullt och nära samarbete hjälper vi ditt företag med er ekonomi, med allt ifrån löpande bokföring, fakturering, löner till bokslut osv. Givetvis efter ditt behov. Vi ger er tid att fokusera på det ni är bäst på, så gör vi det vi är bäst på!

Rekryteringskonsulten

Tack vare 15 års erfarenhet av rekrytering i olika branscher kan vi snabbt sätta oss in i våra kunders olika situationer och behov. Genom att hålla en tydlig dialog, arbeta effektivt och leverera hög kvalité säkerställer vi en professionell och framgångsrik process för alla parter.

Elbyggarna

Vi är ett elinstallationsföretag som förutom gör ett proffsigt jobb, även kommer i tid, tar av oss skorna och städar efter oss.

Melody Flowers

Melody Flowers är din blomsterbutik för alla tillfällen! Vi får ert fötetag att blomstra, litet som stort.

Ztorage

Ztorage erbjuder förvaring för dig som behöver förvara dina saker i minst en månad, oavsett hur mycket eller lite prylar du har, hos Ztorage betalar du endast för ytan dina saker tar upp.

EVIGHETEN Begravningsbyrå

Bosse Eriksson är begravningsentreprenör sedan 1992 och har hjälpt många familjer i Märsta, Sigtuna och Uppsala.

Karriärkonsulten

Oavsett om du har en lång karriär bakom dig eller söker ditt första arbete ger Karriärkonsulten dig det stöd du behöver för att hitta en långsiktig sysselsättning som känns bra.

JF Bildekor

Vi utför helfoliering, loggning och inredningsdekor. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen och har varit med sedan man började helfoliera bilar i Sverige. Vi har certifikat och intyg för att försäkra våra kunder om högsta kvalité och kunskap. Vi står beredda för nästa projekt!

Icey

Producerar webb, appar och design samt verkar inom digital projektledning. En liten byrå med mångårig erfarenhet och högkvalitativa produktioner. Med ett stort nätverk verkar de som spindeln i nätet för att ta fram det bästa resultatet och få er att se bra ut.

Lejon Media Gruppen AB

Lejon Media är en one-stop-shop där vi erbjuder bolag hjälp med deras varumärkesbyggande kommunikation på ett effektivt och kreativt sätt i det nya medielandskapet.

Den här hemsidan använder sig av cookies.