Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Flytt Stockholm

Flytta tryggt och smidigt! Flytta med flytthjälp har aldrig känts enklare Anlita flyttfirman med bäst betyg i hela Stockholm!

Låt oss packa, bära, transportera och flyttstäda. Det du inte vill ha med dig i flyttlasset kan vi forsla bort till återvinningen. Anlita oss för att bära dina flyttkartonger och möbler och lägg istället fokuset på det roliga med att flytta till ett nytt hem.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Snabb bortforsling av erfaren personal

Vår trevliga personal har mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar mycket effektivt och professionellt. Vi dyker upp på avtalad tid och tar med allt du önskar bli av med. Vi kan hämta allt från gamla möbler, grovsopor, trasiga tvättmaskiner, vitvaror, piano, byggavfall eller trädgårdsavfall etc. Det är precis så smidig och enkelt att anlita oss för bortforsling av ditt grovavfall.

Helhetsleverantören som ordnar allt

Vi är en komplett flyttfirma och helhetsleverantör. Ni väljer själva om ni vill att vi är med er hela vägen från packning till städning eller om ni anlitar oss för enstaka tjänster. Vi är självklart ansvarsförsäkrade, detta genom Gjensidige Försäkringar.

Jag vill boka er flyttfirma, hur gör jag?

Du kontaktar oss gällande din förfrågan. Lättast gör du det genom att fylla i vår offertförfrågan där du får svara på frågor kring din flytt. När vi mottagit din förfrågan skickar vi en offert till dig. Vi är noga med att tydligt visa alla kostnader så du alltid kan känna dig trygg med att det inte ligger några dolda avgifter i priset. I offerten får du information om vad den löpande timdebiteringen är samt tiden vi uppskattar att flytten kommer ta. Vi vet alltid först efter utfört uppdrag exakt tidsåtgång. Väljer du oss som din flyttfirma så får du en order skickad till dig. På överenskommen dag och tid utför vi flyttuppdraget.

Flyttfirma Sollentuna, flyttfirma Vallentuna, flyttfirma Sigtuna, flyttfirma uppsala, flyttfirma solna, flyttfirma upplands väsby, flyttfirma Märsta, flyttfirma Bromma.

Rutavdrag är förmånligt​

Du kan använda dig av rutavdrag på flytthjälp vilket gör det ännu mer förmånligt för dig som kund att ta hjälp av en flyttfirma. För mer information om vad som gäller kontakta oss eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer.

Flyttkartonger kan du låna via oss

Flyttkartonger kan du låna gratis genom oss i den mån vi har lediga flyttkartonger. Du kan hämta kartongerna hos oss två veckor innan planerad flytt och lämna dem tillbaka senast två veckor efter utförd flytt. Om du inte har möjlighet att hämta och lämna kartongerna kan vi göra detta åt dig mot en avgift.
Packmaterial ingår ej i lån av flyttkartonger. Du kan naturligtvis köpa detta hos oss.

Behöver du mer plats så erbjuder vi även förvaring/magasinering

Oavsett om du behöver lite eller mycket plats, kort tid eller lång tid så kan vi förvara dina saker tryggt och säkert.
Ventilerat och en behaglig temperatur för dina saker.

Mer information hittar du HÄR

Gör dig flyttklar

Det finns en del saker du som kund kan göra och tänka på för att få flytten fungera smidigt.

Hur lång tid kommer flytten ta?
– Några parametrar som spelar in

Vi försöker alltid vara så effektiva och snabba som möjligt utan att brista på kvalitén. Det finns dock några parametrar som spelar in hur lång tid flytten tar:

  • Fler flyttkartonger än vad som informerades från början
  • Om det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till bostaden
  • Om det finns fullt fungerande hissmöjligheter
  • Eventuella möbler som behöver bäras för hand som ej går in i hissen
  • Trafiken

Ska du flytta så anlita en trygg flyttfirma. Bohagsflytt blir som bäst när du känner att du kan lita på personalen som ska utföra din flytt. Vi hjälper dig gärna att flytta. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Hur debiterar ni flytthjälpen?

Ni får en offert av oss där vi debiterar per mantimme (se under vanliga frågor vad det är för något) och vi har uppskattat hur många timmar flytten beräknas ta. Tiden startar från det att vi åker från vårt kontor tills att vi är tillbaka på kontoret eller åker mot nästa kund. På så vis ingår allt i flytthjälpen och vi tar inte ut någon avgift för framkörning eller liknande. All tid innefattas av RUT-avdraget (50% avdrag på personalkostnaden upp till 25.000 kr per person i hushållet).

Flytt Stockholm, flytt Uppsala, flytt Västerås, flytt Sollentuna, flytt Täby, flytt Upplands Väsby, flytt Solna, flytt Vallentuna, flytt Danderyd, flytt Sundbyberg, flytt Bromma.

Oavsett vart du flyttar från så gör vi din flytt smidig, trygg och med högsta kvalité.
Allt från första kontakt till offert, utförande och faktura ska vara tydligt med en personlig touch. Vi finns alltid ett samtal eller ett mail bort.

Låt oss flytta åt dig så slipper du. Du kan fokusera på allt annat som behöver fixas i samband med flytten.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.