Våra telefontider SOMMAR
Vardagar 09:00 – 16:00
Helgdagar – endast mail

Grovsopor

Vi ordnar så era grovsopor hamnar miljömässigt rätt tack vare vårt stora miljöfokus

Anlita oss för hämtning av era grovsopor. Vi hämtar löpande eller vid enstaka tillfällen såsom vår- och höststädningar.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Skräddarsydd lösning hjälper er att hålla ordning

Vi är flexibla och har alltid möjlighet att skräddarsy en lösning som passar just er bostadsrättsförening. Ni kan välja om ni vill ha enstaka eller löpande hämtningar av era grovsopor. Kanske vill ni ha vår hjälp vid varje vår- och höststädning? Oavsett när eller hur ofta så löser vi det mesta åt er.

Löpande hämtningar från befintligt grovsoprum

Vi kan det mesta inom löpande hämtningar och grovsoprum. Finns ett befintligt grovsoprum tömmer vi det åt er. Tillsammans med er kommer vi överens om hur ofta och när tömningen ska ske.

Miljön är viktig för oss alla

Eftersom miljön är viktig för oss alla lägger vi stort fokus på miljön och arbetar ständigt med att se till att de mesta vi hämtar ska återanvändas istället för att hamna på tippen. När det gäller grovsopor tycker vi detta är extra viktigt och ser alltid till att återvinningen sker på ett miljömässigt korrekt sätt. Anlitar ni oss för hämtning av era grovsopor kan ni vara säkra på att vi sköter allting med miljön i fokus.

Löpande hämtningar från annan yta

Saknar er förening ett grovsoprum kan vi ordna löpande dagar för hämtning av grovsopor. Ni anger då en plats till era medlemmar där de får ställa ut sitt bråte, möbler och annat skräp de önskar bli av med, som vi sedan hämtar och kör till återvinningen.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.