Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Flyttstädning

Städ i Stockholm – för en renare livsglädje

Ännu en städfirma i Stockholm tänker du. Men sluta inte läs än! Låt oss berätta för dig varför just vi på Starcycle är den städleverantören som du ska anlita. Oavsett städbehov lovar vi att möta dem – varje gång.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Grym personal med schyssta villkor - Flyttstädning

Flyttstädning. Att anlita en städfirma i Stockholm kan ibland kännas som ett lotteri. Du vet aldrig vem som kommer eller hur kvalitén kommer bli. Vi kan garantera dig att du kommer känna dig trygg med oss som din städleverantör. För oss är det självklart att:

  • Vår personal är alla utbildade och har lång erfarenhet inom städning och material
  • Vår personal är försäkrade och har schyssta villkor
  • Vi har alltid en rak och tydlig dialog och försöker alltid meddela ev. förändringar

Vad kostar det?

Beroende på vilken städning du önskar har vi både fasta priser, löpande priser och pris per kvadratmeter. Lättast är att ringa oss eller fylla i offertförfrågan för att få ett exakt pris. 

För flyttstädning gäller fasta priser. Att tänka på vid flyttstädning är att lägenheten eller huset vara tomt samt att kyl och frys ska vara avstängda och avfrostade.

Rutavdrag – vilken grej!

Visst är det fantastiskt att städning inte behöva vara så dyrt? Med rutavdraget är det väldigt kostnadseffektivt att låta någon annan städa och därmed frigöra tid för annat kul i vardagen.

Våra olika städningar

Vill du ha hjälp med någon städning som inte finns med på listan, tveka inte att kontakta oss för ditt specifika önskemål, vi kan säkert hjälpa dig!

Städmaterial

Du behöver inte tänka på vad du ska ha hemma för rengöringsmedel, trasor eller annat. Vi tar med oss som behövs för att utföra en bra städning.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Vi är tydliga med det finstilta

Ansvarsförsäkring: Vi är ansvarsförsäkrade hos Gjensidige Försäkringar. Om en skada uppkommer på grund av vår oaktsamhet står vi för kostnaden för att åtgärda skadan. Om en skada uppkommer på grund av fel eller bristande information ifrån kundens eller från tredje parts sida, ansvarar vi inte för skadan. Viktigt är att du själv flyttar tunga möbler (ex. soffa/kylskåp, vitrinskåp), om du önskar ha städat bakom. Detta på grund av att vi inte tar ansvar för att exempelvis golven repas i samband med förflyttningen.

Städgaranti: Vi har tre dagars städgaranti på våra städningar. Detta menas att du som kund ska meddela eventuella klagomål inom tre dagar efter utförd städning. Detta åtgärdas då av oss så snart som möjligt.

Garanti vid flyttstädning: Vi lämnar alltid garanti på flyttstädning. Vi rekommenderar att du som kund närvarar vid besiktningstillfället, dvs när vi är klara med städningen. Eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället åtgärdas så snart som möjligt av oss. Klagomål som uppkommer efter kundens godkännande beaktas ej.

Vad ingår i städningen?

Här kan du läsa vad som ingår i våra flyttstädningar.

För storstädning och inför visningsstäd så är det bra om du meddelar oss vilka önskemål du har. Vad du vill få utfört för städning. Så får vi lättare att möta dina förväntningar.

Vanliga frågor rörande städning

Vi har tre dagars städgaranti på städningen vilket menas att du som kund ska meddela eventuella klagomål som kan framkomma vid besiktningstillfället inom tre dagar efter utförd städning. Dessa åtgärdas då av oss. Klagomål som uppkommer efter tre dagar eller om du som kund godkänt städningen vid besiktning beaktas ej. Vi rekommenderar att du som kund närvarar vid besiktningstillfället.

Klicka här för att komma till vår specifikation så kan du läsa vad som ingår.

Vi tillhandahåller allt städmaterial som behövs. Så du behöver inte fundera på om du behöver införskaffa något eller om du har allt material som behövs. Vi tar med oss allt.

Den här hemsidan använder sig av cookies.