Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Kontorsflytt Stockholm

När kontorsflytt & företagsflytt utförs av proffs!

Anlita oss vid kontorsflytt Stockholm. Vi är en helhetsleverantör som ordnar med allt från lån av flyttkartonger, nedmontering av kontorsinredning, packning, flytt och transport samt städning. Anlita oss även för montering av inredning i era nya lokaler.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Påfrestande företagsflytt kräver pålitlig leverantör

Att flytta ett kontor är påfrestande för all personal och det blir oftast en eller flera personer som måste agera projektledare. Låt dessa personer fortsätta arbeta med det dem är bra på överlåt resten till oss- experten på kontors- och företagsflytt i Stockholm. Välj själva om ni bokar in oss för enstaka tjänster eller om vi ska ordna allt praktiskt kring er kontorsflytt. Visst vore det skönt att endast vara i kontakt med ett företag som ordnar din företagsflytt i sin helhet.

Företagsflytt Stockholm – Hur går det till?

Vi träffas för ett möte där ni framför era önskemål och tankar kring uppdraget. Ni beskriver vilka delar ni önskar få hjälp med, enstaka tjänster eller alla delar. Efter mötet skräddarsyr vi en lösning som passar just er och en offert skickas ut. Väljer ni oss som er leverantör skickas en order så ni kan känna er trygga med vad vi kommit överens om. På avtalad dag och tid utför vi uppdraget. Under hela uppdraget håller vi tät kontakt så ni vet att allting går enligt överenskommelse.

Vi gör miljön en tjänst

Vi försöker som en del av vårt miljötänk att återanvända så mycket som möjligt så att så lite ska hamna på tippen. Att skänka bort möbler och annat i fint skick gör vi genom våra välgörenhetskanaler där det ni inte vill flytta mer till de nya lokalerna kan glädja någon annan. På så sätt gör vi både er och miljön en tjänst när vi genomför en kontorsflytt.

kontorsflytt stockholm

Låt oss sköta allt:

Lång erfarenhet av att flytta kontor​

Vi har hjälp till att flytta kontor i många år och arbetar alltid metodisk och enligt väl inarbetade rutiner. Vi ser alltid till att hålla överenskomna tider och prioriterar alltid de delar av en kontorsflytt som påverkar verksamheten mest. Det är viktigt att se till att arbetet inte står still medan flytten pågår.

När vi utför en företagsflytt väljer du som kund hur mycket hjälp du vill ha. Vi kan ta hand om själva transporten från det gamla kontoret till det nya medan ni sköter packningen. Eller så tar vi hand om hela arbetet – en komplett kontorsflytt innehållande packning, uppackning, iordningställande och även flyttstädning.

Företagsflytt enligt Svensk standard

För att du ska kunna känna trygghet under arbetets gång så följer vi de standarder och principer som gäller i den svenska flyttbranschen. Vi har alla de tillstånd som krävs och är ansvarsförsäkrade – allt för att du ska kunna slappna av medan vi utför flytten.

När vi utför en företagsflytt anpassar vi oss efter kontorets storlek och de förutsättningar som finns gällande personal, tidsåtgång och ekonomi. Välkommen att kontakta oss så kan vi tillsammans ta fram en plan för din företagsflytt eller kontorsflytt i Stockholm.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.