Våra telefontider SOMMAR
Vardagar 09:00 – 16:00
Helgdagar – endast mail

Bortforsling

Bortforsling av grovsopor, byggavfall, vitvaror och mycket annat

Bortforsling i Stockholm. När du enkelt och smidigt vill bli av med möbler, grovsopor, piano och diverse bråte från hem och förråd kan vi på Starcycle hämta och forsla bort allt det du inte längre vill ha. Vi är verksamma i hela Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås. I första hand försöker vi återanvända sakerna genom att skänka det du inte längre vill ha eller återvinna det som inte går att skänka. Vi fixar grovjobbet så du kan lägga din dyrbara tid och energi på annat.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Snabb bortforsling av erfaren personal

Vår trevliga personal har mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar mycket effektivt och professionellt. Vi dyker upp på avtalad tid och tar med allt du önskar bli av med. Vi kan hämta allt från gamla möbler, grovsopor, trasiga tvättmaskiner, vitvaror, piano, byggavfall eller trädgårdsavfall etc. Det är precis så smidig och enkelt att anlita oss för bortforsling av ditt grovavfall.

Bortforsling utanför Stockholm

Främst utför vi uppdrag i Stockholms län med omnejd men vi kan även vara behjälpliga med bortforsling i Uppsala, bortforsling i Enköping och bortforsling i Västerås. Kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig med bortforsling i norrort.

Vad kostar det?

Vi beräknar priset utefter hur stor plats dina saker tar i vår lastbil. Vi räknar i kubikmeter (förkortat m3 eller kbm). Det finns fler parametrar vi utgår efter när vi räknar ut ett pris så lättast är att du fyller i alla uppgifter i vår offertförfrågan så återkommer vi till dig inom kort med ett pris. Du kan alltid ringa till våra trevliga medarbetare för att få hjälp och mer information. 

bortforsling möbler

Vi skänker för miljö och människa

Eftersom att vi vill att så lite som möjligt ska hamna på tippen är en stor del i vårt miljöarbete att skänka så mycket vi kan av det vi hämtar. Den gamla soffan eller byrån kan glädja någon annan. Det som inte kan skänkas bort och glädja någon annan åker vi med till återvinningen där vi sorterar upp materialet på ett miljömässigt korrekt sätt.

bortforsling stockholm

Hitta rätt i sorteringsdjungeln

Det kan vara en utmaning att sortera rätt. För att underlätta för dig har vi gjort en överskådlig sorteringsguide där du som kund kan hitta rätt i sorteringsdjungeln.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.