Våra telefontider SOMMAR
Vardagar 09:00 – 16:00
Helgdagar – endast mail

Löpande hämtningar

Löpande hämtningar från kontor

Anlita oss för löpande hämtningar av bland annat retur- och sekretesspapper, gamla skrivartoners, wellpapp, metall, lastpallar, emballage etc. Samla det ni vill att vi hämtar i gallerburar eller returkärl som ni kan låna av oss. Ni väljer om vi ska hämta på löpande basis eller när ni tycker det börjar bli dags. Det är precis så enkelt och smidigt som det låter.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Kunder inom butik och lokal

Vi har många kunder inom butik och lokal som anlitar oss för löpande hämtningar. Där är det vanligast att vi hämtar retur- och sekretesspapper, wellpapp, lastpallar och emballage samt metall. Vi är naturligtvis flexibla efter våra kunders behov så är ni i behov av hämtning av annat så tveka inte att höra av er till oss så kan vi hjälpa er.

Kunder inom byggsektorn

Det vanligaste vi hämtar hos våra kunder inom byggsektorn är byggavfall och bråte. När det är klara på bygget anlitar de oss för byggstädning, grovstädning eller hämtning av byggavfallet. Ofta ställer vi ut ett kärl eller så hämtar vi högen på plats.

Hur går det till?

Tillsammans med er skräddarsyr vi ett upplägg efter era önskemål och behov. Vi träffas gärna för ett personligt möte om ni vill visa ert kontor där ni kanske har önskemål om att skapa ett utrymme som passar att ha sorteringskärl i. Annars tar vi de uppgifter vi behöver per telefon och ger er en offert på just er kontorshämtning.

Egendesignade returpapperskärl

Låt ett av våra egendesignade returpapperskärl bli en snygg detalj på ert kontor. Om kärlet ska stå framme i exempelvis ett kontorslandskap eller liknande så kanske man önskar ett mer visuellt snyggt kärl. Ska kärlet stå gömt inne i ett rum så spelar det visuella mindre roll.

Exempel på det som ska källsorteras i kärl för returpapper.

Vi är med och bidrar till en bättre miljö

Vårt miljötänk genomsyrar i det mesta vi gör. Vi ser till att allt vi hämtar sorteras på ett miljömässigt schysst sätt. Vi planerar våra hämtningar utefter hur våra kunder sitter geografiskt så körsträckan blir så kort som möjligt. Vi är stolta över att kunna göra både miljö och kunder nöjda.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.