Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Städning Stockholm

Flyttstäd, storstädning, fönsterputsning, byggstäd och inför visningsstädning. Vi är proffs på städning!

Erfaren och duktig personal. Tydlig kommunikation och offert. Städgaranti.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Vi har hög kundnöjdhet och gott rykte

Vi tycker det är självklart att era medarbetare och kunder ska befinna sig i rena och trivsamma lokaler, vilket är viktigt ut både miljö- och hälsosynpunkt. Vi är städfirman med hög kundnöjdhet och gott rykte. Ni kan lita på att vårt proffsiga städteam håller era kontorslokaler i toppskick.

Vi är mer än bara kontorsstäd

Vi är stolta att kunna erbjuda mer än bara kontorsstädning av era lokaler. Vi är en helhetsleverantör som gärna bistår med våra övriga tjänster i kombination med städning. Om ni exempelvis flyttat ut från era lokaler kan vi ordna med nedmontering av kontorsinredning samt slutstädning. Anlitar ni oss ser vi till att det inte är några problem att lämna över nycklarna till de nya hyresgästerna.

Våra olika städningar

  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Entré- och trappstädning

Hur går allt till?

Vi kommer till ert kontor för en genomgång av era önskemål och hur ni vill lägga upp städningen samt vad för typ av städning ni önskar. Kort efter mötet skickar vi en offert där vi skräddarsytt en bra lösning för just er. Väljer ni oss som er städleverantör skriver vi ett avtal och påbörjar städningen på avtalad dag och tid.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Flyttstädning är en omfattande städning och det ingår en hel del moment i denna typ av flyttstäd. Klicka här för att komma till vår specifikation så kan du läsa vad som ingår.

Den här hemsidan använder sig av cookies.