Våra telefontider SOMMAR
Vardagar 09:00 – 16:00
Helgdagar – endast mail

Transport för företag

Hur vore det med en transportfirma som även hjälper er med allt kring transporten?

Varför är vi bättre än konkurrenterna på transport? För att vi även kan ordna allt runt omkring. Vi kan magasinera, transportera och montera. Vi är behjälpliga med längre eller kortare transporter och vi ser till att det vi transporterar hamnar på rätt plats vid rätt tid.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Transport av mäss- och eventmaterial

Inför ert företags mässor eller event är det skönt att ha så få leverantörer som möjligt att hålla kontakt med. Vi kan hjälpa er att transportera mäss- och eventmaterial. När eventet är över kan vi transportera tillbaka det till er eller ert lager. Gör ni det enkelt för er låter ni oss även förvara materialet hos oss i vår trygga och säkra magasinering. Vår styrka är att vi är helhetsleverantören som kan ordna med allt inom transport, magasinering, nedmontering och uppmontering samt städning.

Transport för butiker

Har ni flera butiker och önskar transporter mellan butikerna eller från ert huvudlager ut till butikerna? Det inga problem för oss att hjälpa er med detta. Glöm inte att om ert lager börjar bli trångt eller om ni har tillfälliga partier som ska förvaras kan vi ordna det i våra säkra magasineringscontainrar.

Vad skiljer oss från andra transportbolag?

Vi har hela paketet och fungerar som en helhetsleverantör för ert företag. Många av våra konkurrenter är inriktade bara på transport medan vi tänker på transport och lite annat. Vi vill att ert företag endast ska behöva ha kontakta med en leverantör som ordnar allt som har med:

  • Transport
  • Magasinering
  • Montage
  • Städ
kontorsflytt stockholm

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.