Våra telefontider
Vardagar 08:00 – 17:00
Helgdagar – endast mail

Montering för företag

Montera mera med Starcycle

Vi hjälper med all typ av monteringsjobb såsom montering av kontors- och lagerinredning, möbler och inredning till kontor, gallerior och på allmänna platser runt om i Stockholm med omnejd.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

På kontor, butiker och lokaler

Ska ert kontor flytta till nya lokaler eller har ni köpt nya kontorsmöbler kan vi hjälpa er att montera dessa. Lägga er tid på viktigare saker och låt oss sköta det tidskrävande jobbet att montera ihop ex. möbler, inredning och hyllor. Vår proffessionella och erfarna personal kan hjälpa till med all typ av montering på ert kontor, i era butiker eller lokaler.

I lagerutrymmen

Ett strukturerat och välordnat lager är många gånger svårt att få till. Finns det inte bra förvaringslösningar är det lätt att lagret känns stökigt och svåråtkomligt. Vi kan hjälpa er att montera upp hyllor och ställningar så ni får ordning på ert lager. Vi kan även magasinera åt er för ert produktlager eller större partier om så önskas.

I gallerior och på allmänna platser

Vi sköter årligen montering av julbelysning och juldekoration på allmänna platser och i gallerior runt om i Stockholm. När julen kommer och Stockholm glittrar av julbelysning och dekorationer har vi på Starcycle gjort vårt yttersta för att det ska se visuellt bra ut och samtidigt sitta säkert. Vi har erfaren personal som kan montering och säkerheten kring detta.

Vi kan mer än bara montering

Vi på Starcycle är helhetsleverantören som lever efter sin slogan “Helhet ger trygghet”. Vi hjälper ert företag med hela kedjan, från nedmontering, transport, magasinering och säker och snabb uppmontering. Vi har erfaren personal som gör allt era anställda inte ska lägga tid och energi på.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.