Våra telefontider SOMMAR
Vardagar 09:00 – 16:00
Helgdagar – endast mail

Trapp- & entréstädning

När trappstädning och entréstädning inte behöver vara krångligare än att anlita oss för jobbet

Vi utför både trappstädning och entréstädning. En ren och välstädad trappuppgång och entré är viktigt såväl för medlemmarnas välbefinnande men också för att minska risken för halkolyckor.

Fyll i offertförfrågan eller ring oss på 08-121 529 99 för mer information.

Reco är Sveriges största oberoende omdömessajt.

Starcycle har nu 11 år(!) i rad varit rekommenderat företag hos Reco.

Städning motverkar slitage

Något många inte tänker på är att grus och smuts faktiskt sliter på golven i trapphus, speciellt under vinterhalvåret. Därför är det extra viktigt att ta hand om golv och inredning i entré och trapphus.

Kunskap om städning och material

Vårt professionella städteam har stor erfarenhet och bred kunskap inom städning och städmaterial. För att städningen ska bli på korrekt utförd som möjligt rekommenderar vi speciella rengöringsmedel vid trapp- och entréstädningar. Något som vi självklart tillhandahåller när ni bokar in oss för trappstädning och entréstädning

Hur går det till?

Tillvägagångssättet är inte svårare än att ni kontaktar oss, antingen genom att fylla i vår offertförfrågan eller ringa till oss. Vill ni kommer vi mer än gärna ut till er för ett personligt möte där ni får berätta om era önskemål och ert behov. När vi fått alla uppgifter vi behöver skickar vi ut en offert där ni tydligt kan se alla kostnader. Väljer ni oss som er leverantör bokar vi in datum och tid för utförande. Efter utförande stämmer vi av att allting kändes bra och om något behöver justeras.

Vi kan mer än bara trappstädning

Som den helhetsleverantör vi är kan vi hjälpa er bostadsrättsförening med våra övriga tjänster utöver trappstädning och entréstädning. Oss kan ni anlita om ni behöver hjälp med bortforsling av bråte och skräp, vid hämtningar i samband med städdagar eller löpande hämtningar av grovsopor.

Anlita oss

Skicka en offertförfrågan här.

Den här hemsidan använder sig av cookies.